! ! !25% Selle Royal és Polisport akció ! ! !

2016-06-08 10:16:49

Selle Royal és Polisport akció ! -25% minden Selle Royal nyereg és minden Polisport gyermekülés, sisak, kulacs és sárvédő! (azokra is amelyek nem találhatóak meg honlapunkon)! Amíg a készlet tart!


selle-royal-respiro-moderate-noi-nyereg_or1. Prémium kategóriaSelle Royal Respiro Moderate (Soft) WMS: Női kerékpár nyereg. Royalgel zselés töltet, középen szellőzőcsatorna teszi még komfortosabbá. Anatómiailag és ergonomiailag kiképzett forma. 22.390 Ft helyett most csak 16.400 Ft! Még több akciós Selle Royal nyereg itt! 


polisport-boodie-gyermekules-csomagtartora-szinek_or2. Maximális biztonság: EN 14344 szabványnak megfelelő Polisport Boodie gyerekülés csomagtartóra illetve vázra szerelhető változatban is! Magasított, párnázott háttámlával rendelkezik amely védi a gyermek nyakát, fejét is. A háttámla kialakítása helyet biztosít a sisaknak is. A 3 ponton záródó biztonsági öv (amit a gyermek nem tud kinyitni) és az állítható övrendszer gondoskodik a biztonságról, állítható lábtámasszal. Portugál gyártás, prémium minőség most csak 9.980 Ft-ért! Még több akciós Polisport termék itt!


selle-royal-alpine-men-nyereg_or (1)3. Uniszex kényelem: A legkedveltebb Classic modell, a Selle Royal Alpine nyereg megújult! Az ülőfelületen található csúszásmentes mintázat stabil üléspozíciót biztosít. A nyereg formája tökéletes kényelmet biztosít mind nők, mind férfiak számára. Maximális kényelem a Royalgel segítségével! Még több akciós Selle Royal nyereg itt!

polisport-urbia-kerekparos-sisak-feher-pink-krem_or


4. Kicsi de annál hasznosabb: Polisport Urbia kerékpáros sisak: A városi igények életre hívtak egy sisakot, amely egyszerre divatos és kényelmes: az Urbia a mindennapok hőse. Férfiaknak és nőknek, bármely típusú kerékpárra. Csak 240g! Még több akciós Polisport termék itt!


Látogass el Facebook oldalunkra, lájkolj vagy szólj hozzá!

facebook_b
 

0 Komment