Atomic sisak-síszemüveg-síbot akció! Karbon(!) síbot 13.900 Ft, sisakok 17.800 Ft-tól, síszemüvegek 17.800 Ft-ért ! ! !

2016-02-10 14:32:53

Atomic sisak-síszemüveg-síbot akció! Karbon(!) síbot 13.900 Ft, sisakok 17.800 Ft-tól, síszemüvegek (OTG is) 17.800 Ft-ért ! ! ! Amíg a készlet tart!

Atomic Savor síszemüvegAtomic minőség hihetetlen áron: A népszerű közepes méretű kerettel a Savor2 síszemüvegünk igen kényelmes, trendi és nagyszerű a minősége is. Nagyméretű freeski megjelenése fantasztikus látóteret biztosít – nemcsak periférikusan, hanem függőlegesen is. Közepes mérete miatt a legtöbb ember arcához jól illeszkedik a Live Fit rendszernek köszönhetően: jellemzői a rugalmas Y-vágások és alkalmazkodó háromrétegű hab, amelyik felveszi az arc formáját a tökéletes, személyre szabott illeszkedés érdekében. A látványos, tükrös megjelenés, a minőség, a polikarbonát, cilinderes, kétrétegű lencsék hihetetlenül jó látást nyújtanak, és több más lencsét vásárolhatsz hozzá. Csak 17.800 Ft2 színben, és OTG (szemüveges) változatban is! Atomic síszemüvegek ITT!

 Atomic Savor Live Fit bukósisak

2. Személyre szabva: Az új Atomic Savor LF azoknak a síelőknek való, akik egy egyszerű, letisztult megjelenésű sisakot szeretnének elérhető áron. A nagyszerű ár-érték arány ellenére a Savor LF egy olyan sisak, amelyik komoly tulajdonságok sorát vonultatja fel: a passzív szellőzés tartja frissen a fejedet a pályákon, audio-kompatibilis és az ABS-héj pedig könnyűvé és kényelmessé teszi. Kényelmes teljes bélést és méretállítási lehetőséget tartalmaz a pontos illeszkedés érdekében. Ráadásul ebben az évben a Live Fit rendszert is megkapta, hogy magától illeszkedjen a fejed formájához. Még több Atomic sisak ITT!

 

Atomic AMT Carbon síbot3. Carbon mindenkinekAz Atomic AMT Carbon a legnagyobb teljesítményű All Mountain síbotunk. A visszafogott tervezése illik az All Mountain síléceinkhez, és egyben álcázza az olyan komoly élvonalbeli anyagokat, mint a könnyű karbon cső, amely rendkívül könnyű és igen tartós. A kiváló minőségű AMT Grip markolat három anyagból készül, egyesíti a rezgéscsökkentést és a stabil tartást. AMT szíjjal és 60 mm-es AMT kerek hótányérral kapható, ára csak 13.900 Ft! Még több síbot ITT!   

Látogass el Facebook oldalunkra, lájkolj vagy szólj hozzá!

facebook_b
 

 

0 Komment