11.06 az Internetes Vásárlás Napja! Ne hagyd ki! Csak aznapi rendelésre érvényes speciális kedvezmények! 20-45% Sí-Kerékpár-Tenisz AKCIÓK!

2015-11-04 15:32:20

11.06 az Internetes Vásárlás Napja! Ne hagyd ki! Csak aznapi rendelésre érvényes speciális kedvezmények! 20-45% Sí-Kerékpár-Tenisz AKCIÓK!

Sirius-cougar-lady-kerekpar-fekete-2Egy nőies MTB: Sirius Cougar Lady (Sprint Vanessa FS) kerékpár: Sirius Cougar Lady kerékpár: A korábban Sprint Vanessa FS néven futó modell változatlan felszereltséggel: Suntour teleszkóppal, 21 sebességes Shimano váltóval, dupla falú felnivel, nyomógombos Shimano fékváltókarral. 59.800 Ft, amíg a készlet tart! 11.06-án rendelt bármely (nem csak Sprint) kerékpárhoz 3.000 Ft értékű választható kiegészítővel! Még több akciós Sprint kerékpár ITT! Egyéb akciós kerékpárok ITT!nordica-dobermann-spitfire-ca-1415-feher_1411733041_orLegmodernebb technika hihetetlen áron: Nordica Dobermann Spitfire CA síléc: Ha számít a változatosság, a visszajelzés és a móka, a Nordica Dobermann Spitfire CA síléc a legnépszerűbb választás. Könnyű súly, könnyen forduló szlalom csőr, stabil és erős GS far, a Spitfire CA-t csak Önnek tervezték, hogy egész nap mosolyogjon! Több színben! 99.800 Ft, amíg a készlet tart! 11.06-án rendelt bármely (nem csak Nordica) síléchez AJÁNDÉK Toko Express Mini Wax! Még több akciós Nordica síléc ITT! Egyéb akciós sílécek ITT!

Wilson-Six-One-95-teniszutoProfi ütő féláron: A Six One 95 BLX egy könnyen kezelhető verseny ütő. A középméretű fej, a versenyszintű súly és a hozzáadott bazaltszálak hozzák létre azt a kezelhetőséget, amely az egyik legkeresettebb jellegzetesség a tenisz világában. A Six One 95 BLX teljesítménye és irányíthatósága teszi a profi játékosok legjobb választásává ezt a teniszütőt. 29.800 Ft, amíg a készlet tart! 11.06-án rendelt bármely (nem csak Wilson) teniszütőhöz INGYEN SZÁLLÍTÁS! Még több akciós Wilson teniszütő ITT! Akciós Head teniszütők ITT! Akciós Babolat teniszütők ITT!

Egyetértesz? Tiltakozol? Akciókkal, hírekkel, érdekességekkel elindult a blogunk, vagy látogass el Facebook oldalunkra, szólj hozzá és lájkolj!

facebook_b
 

0 Komment