Próba

2015-09-30 9:40:44

T Üzletvezető Úrak!

-próba-szerencse!:-)-tudom,hogy az Önök üzlete "nem piac"!--de------mivel "kifutó termékről"van szó,vételi ajánlatot teszek két db Babolat Pure Drive 107 teniszütőre ,féláron.Azaz, megvennék 2db-ot 35 800 ft-ért.

Kérem ne gondolják,hogy "ördögtől való"ötlet,mert a sima 300-as P Drivot 13 000 Ft- ért árulták-akciósan-a Dekatlonban,1-2 hónappal ez előtt.Nem vettem -mert én is ilyennel játszom,de szeretném kipróbálni a nagyobb-fejü ütőt---így közel a 60 hoz már "kicsit "lassúlt a kezem és remélhetőleg ilyen ütővel megmarad a játékom ereje és hatékonysága!?

Abszolut megértem,ha még csak nem is válaszolnak ajánlatomra "elvetemült"árkalkulációm miatt....

de-sajnos--én most csak ennyit tudnék "áldozni"erre a célra.További jó üzletmenetet kívánva-

Üdvözlettel: István

--------------------------------------------------------------------------------

Kedves István!

Öniróniáját tisztelve mindenképpen válaszolunk. Oldalunkon az ország legolcsóbb árai találhatóak, ehhez meglehetősen kis haszonkulcs társul, így ezekből már sajnos nem tudunk engedni.

Ökölszabályként elmondanám, hogy amit nem talál meg a hivatalos Babolat oldalon/katalógusban (www.babolat.com), az csak egy teniszütőnek látszó tárgy, de semmiképpen sem teniszütő, ahogy a Brazíliában gyártott Volkswagen Parati

http://img.favcars.com/volkswagen/parati/pictures_volkswagen_parati_2005_1.jpg

sem Passat, pedig hasonlít.

Sporttársi üdvözlettel:

Bartus Péter

sportoutlet.hu

------------------------------------------------

Kedves Péter!

Megtisztel úriemberhez méltó reakciójával! Tisztában vagyok vele--mert körülnéztem-hogy az Önök árai a legjobbak,de mint írtam,talán egy "kifutó termék"(amennyiben annyiért nem lehet eladni),sajnos sok esetben még a felét sem éri--ahogy a Brazil Wolkswagen sem!

Ahogy írtam én is Babolat Pure Drive ütővel játszom-a 300grammos 100-as'fejméretüvel.A 2 db ,2012-es,nagyon megkimélt ütőmet még 15ezer Ft-ért sem tudom eladni.Zalaegerszegi vagyok,így sajnos nincs lehetőségem 107-es' tesztütő kipróbálására,ezért próbáltam "ilyen" áron hozzájutni,mert,ha esetleg nem "jön be",még mindig nem túl sokat vesztek az üzleten.

Kérem ,amennyiben  megmaradna 2db az említett ütőböl és nem akarják "kerülgetni":-)az üzletben-értesítsen ....

Sporttársi :-) üdvözlettel: István

0 Komment